Mijn favorieten

Verhuur

Huren of verhuren van een woning?

De mogelijkheden bij Perumal en partners houden niet op bij enkel verkoop, aankoop en taxatie van uw woning. Ook huur of verhuur van een huis, appartement of zakelijk pand is een van de mogelijkheden van Perumal en Partners. Onze brede klantenkring brengt u eenvoudig in contact met huurders of verhuurders van een huis of appartement in Valkenswaard of omgeving.

 

 

 

Verhuur van uw woning

Zit u met de aankoop van een nieuwe woning maar heeft u uw huidige huis nog niet verkocht? Dan is verhuren een optie. Of wellicht wilt u een woning verhuren voor rendement of vertrekt u voor kortere of langere tijd naar een andere woning? Verhuren is dan een ideale optie.

Maar hoe doe je dat? Hoe weet je zeker dat de aankomende huurder wel de juiste persoon is voor je huis? Perumal en Partners heeft hiervoor een krachtige selectieprocedure en heeft daarbij voor ook huurders uit eigen netwerk. Zo zorgen wij samen met u voor een vertrouwde verhuur van uw woning.

 

Huren van een woning

Op zoek naar een leuke huurwoning? Of het nu voor kortere of langere termijn is, wij helpen u graag aan het perfecte huis of appartement in Valkenswaard en omstreken. Gebruik ons inschrijfformulier om gratis en vrijblijvend op de hoogte te worden gehouden van ons huuraanbod. Zelf al iets gevonden? Geen probleem, dan halen we u direct weer van de lijst af.