Mijn favorieten

Ontdek dé verkoopmakelaar in Valkenswaard

De verkoop van een huis is niet altijd even makkelijk, het kost veel tijd en geeft een hoop stress. Maar wat nou als je een makelaar hebt die bijna alle stress hiervoor wegneemt. Bij Perumal en Partners zit je aan het juiste adres. Vanaf het eerste contact met ons, tot en met de overdracht bij de notaris helpen we u stap voor stap met de verkoop van uw woning.

 

Ons succesvol stappenplan voor de verkoop van uw huis:

  1. Als eerste maken we graag met u kennis om u en uw woning te leren kennen. We horen graag van u waarom de woning in de verkoop gaat om zo een perfect beeld te krijgen van het beoogde doel.
  2. Vervolgens maken we samen met u een verkoopplan. Hierbij kiezen we welke verkoopstrategie welke het beste bij u past en hoe we uw woning gaan aanbieden op de woningmarkt.
  3. Dan komt de belangrijkste stap voor ons, een grote inventarisatie van uw woning. We noteren de kenmerken, maken foto’s en plattegronden van uw huis of appartement. Daarnaast geven wij u goede tips om uw woning volledig verkoopklaar te maken.
  4. Nadat we alles geïnventariseerd hebben maken we voor uw huis een (digitale) brochure waarin alle kenmerken, omschrijvingen en foto’s samenkomen tot een mooi geheel.
  5. Daarna zijn we klaar om uw woning op de woningmarkt aan te bieden. Denk hierbij aan plaatsing op funda, op onze social media en natuurlijk in onze eigen vitrine aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.
  6. Tijdens de bezichtigingen begeleiden wij de geïnteresseerden en brengen wij u uiteraard direct hiervan én hierna op de hoogte. Ook tijdens het onderhandelingsproces staan we voor u klaar en zorgen we voor een goed mogelijk biedproces wat past bij uw wensen.
  7. Is de verkoop rond, dan begeleiden we u door de laatste stappen van het verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris.
Duidelijker kunnen we het niet maken toch? En heeft u nog speciale wensen of extra vragen? Geen probleem, wij zijn er voor u! Dát is de kracht van Perumal en Partners.